Krmivo BROWNING Champions Choice Black Magic, popis a video
Krmivo do čisté vody - Black Magic - krmivo černé barvy. Speciální zbarvení krmiva Black Magic předurčuje použití krmiva se hodí pro lov na jezerech a řekách při čisté vodě.
Krmivo do obtížných podmínek. Tmavá, téměř černá barva perfektně předurčuje použití tohoto krmiva v čisté vodě. Speciální zbarvení Black Magic se hodí na jezera nebo říční dno, na přilákání a udržení ryb na lovném místě. Black Magic má velmi aktivní složení, které je neodolatelné hlavně pro plotice. Zvolená kombinace atraktorů dělá vůni a chuť atraktivní pro všechny bílé ryby. Střední zrnitost. Krmivo je testováno a doporučené Browning Feeder Team Slovakia.
Balení 1 kg.
Nejosvědčenější recepty Feeder týmu:
RECEPT cejn, plotice, nosál:
21642 - 1 kg Black Magic
21640 - 1 kg Red Roach
21643 - 1 kg Gardons
DOPORUČENÍ: pro správnou funkčnost krmiv BROWNING je třeba míchat směsi minimálně 12 hodin dopředu, tím se zvyšuje efektivita.
Znásobení efektivity dosáhnete přidáním živé nástrahy: kostní červi, pěnkavy, dendrobeny
Mícháme Browning směsi - je výsledek rozhovoru s rybáři na místní vodě, kde jsem tahal rybu za rybou a oni se ze zvědavosti zastavili na jakou směs chytám. Uvedu příklady jak úspěšně míchat a chytat na směsi Browning, jaká směs se hodí na smíchání jinou směsí - což však neznamená, že nemůžete experimentovat i Vy. Míchání směsí není umění, jen musíte dodržet pár zásad, které mají vliv na konečnou kvalitu směsi. V první řadě ale musím upozornit, že recepty které uveřejním jsou určeny pro rybáře, který si chce dobře zachytat. Recepty mám vyzkoušené a garantuji jejich úspěšnost.
Pojďme míchat:
Jakmile seberete kapsa ze směsí do ruky, do druhé ruky vezměte síto. Směs prosejte a vše hrubé vyhoďte. Pokud mícháte více druhů směsí, smíchejte si je nejdříve v suchém stavu. Suchou směs řádně rozmícháme a pomalu přidáváme vodu dokud směs není dostatečně vlhká. Nejlépe to poznáte, když se dá ze směsi rukou udělat koule, kterou bez problémů dokážete rozdrtit zpět do sypkého stavu a na dotek je směs "chladná". Směs pak opět prosejeme a necháte "stát". (říkám tomu "dozrát" ....)